مواد لازم برای شش نفر:
آرد: 3 پیمانه
شیر: نصف پیمانه
تخممرغ همزده: یک عدد
نمک: 4/3 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
مخمر خشک: نصف قاشق چایخوری
روغن: 2 قاشق سوپخوری
ماست: 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
• آرد را در یک کاسه بریزید و شیر را در یک قابلمه بریزید و کمی آن را گرم کنید.
• در کاسهای دیگر، تخممرغ، نمک، شکر، بیکینگپودر، مخمر، روغن، ماست و 5 قاشق سوپخوری از شیر گرم را با هم مخلوط کنید و خوب همزنید، سپس آرد را به آنها اضافه کنید و همزنید تا به شکل خمیر درآید.
• اکنون شروع به ورز دادن خمیر کنید و به آرامی مقداری شیر به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
• خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید سپس آن را به شکل یک توپ درآورید و روی آن یک روکش پلاستیکی بکشید و دو تا سه ساعت آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید.
• برای پخت نان به یک کباب پز نیاز دارید.
• خمیر را از درون کاسه بیرون آورید و آن را به مدت یک دقیقه ورز دهید بعد آن را به شکل شش توپ کوچک تقسیم کنید.
• روی توپ ها را با استفاده از وردنه، تخت کنید و آنها را یا به شکل قطرههای اشک یا به شکل دایره به ضخامت سه تا شش میلیمتر درآورید سپس روی آنها روکش پلاستیک بکشید و 10 دقیقه صبر کنید.
• کبابپز شیاردار را کمی چرب کنید سپس خمیرها را در آن به مدت 5- 4 دقیقه یا تا زمانی که خطوط شیاردار روی نان مشخص شود حرارت دهید.